OS-HOME

ALGEMEEN

 

4strategy heeft zich toegespitst op het specifieke aandachtsgebied “Organisatie & Strategie”. Een goede functionerende organisatie en een doordachte strategie zijn van belang want: “ zaken doen begint uiteindelijk met die klant die graag bereidt is om te betalen voor de door uw onderneming aangeboden diensten en/of producten”.

 

Om het optimale resultaat te halen moet uw onderneming een strak opgelijnde, goed geoliede machine zijn. Voor de klant moet duidelijk zijn waar u staat en waar u voor staat en voor uw medewerkers, de beste representanten van de onderneming geldt dit niet minder.

 

Wat wij doen is kort samengevat: door de ogen van de klant naar de onderneming kijken en vanuit de mogelijkheden die de onderneming te bieden heeft naar de markt kijken. Dit in combinatie met een toekomstverkenning geeft een totaalplaatje waarmee we plannen gaan maken. Plannen om de match tussen klant en onderneming te optimaliseren.

 

Met plannen alleen komen we er echter niet. Als de route die we willen gaan lopen is bepaald hebben we een rode draad die als kapstok, inspiratiebron en leidraad zal fungeren.

Met deze routekaart gaan we onderweg naar de nieuwe toekomst, de benodigde acties op alle niveaus worden verder uitgewerkt en zodanig in de tijd gepland dat we in een realistische tempo de koers van de onderneming bijstellen.

 

In de voorgaande zin staat bewust WE. Met 4strategy loopt u samen de hele route van plan tot en met implementatie en inbedding in de organisatie. Deze trajecten duren een aantal jaren, beginnen zeer intensief en bouwen op een gegeven moment gestaag af qua intensiteit.

 

Deskundigheid medewerkers

4strategy werkt uitsluitend met goed geschoolde bedrijfskundige specialisten die getraind zijn in het deskundig analyseren van problemen. Geen afstandelijke wetenschappers of praatjesmakers die gouden bergen beloven maar hoog opgeleide en betrokken ondernemers die het klappen van de zweep kennen.

 

Driehoek: commercie – techniek – bedrijfskunde

4strategy is zeer sterk in de driehoek: Commercie – Techniek – Bedrijfskunde. 4strategy begeeft zich op gepassioneerde wijze op deze werkgebieden en heeft de benodigde ervaring en kennis in huis om dit op gedegen wijze te kunnen doen.